TOP Music Fest

Georganiseerd door Top Bemmel

De 3e editie van ons Top Music Fest is anders dan voorheen. Met een hele bijzondere, spannende mix aan artiesten in de Foyer en de Theaterzaal. Veel te beleven, nooit saai...

THE ETTA JAMES EXPERIENCE - 22.00 uur theaterzaal
Hoofdact is de Etta James Expercience. Een elfkoppige band met een spetterende, swingende show opgedragen aan de in 2012 overleden Amerikaanse 'grand lady of soul' Etta James.

Wat kun je verwachten? Hits als Tell Mama, Something Gotta Hold On Me en Rock Me Baby. Of in jaren 50-swingnummers als Dance With Me Henry en Pushover. En er is tijd voor dynamische rustpuntjes in Etta James standards als At Last, Sugar On The Floor en I'd Rather Go Blind.
Zangeres is Floor Kraayvanger, Nederlands' eigen 'grand lady of soul, rock and rhythm & blues'.

KWINI - 21.00 uur foyer
Het aftellen is begonnen voor de jonge band KWINI. De in Keulen gevestigde band publiceerde hun Debut-EP "KWINI" in 2018. Frisse moderne popmuziek ontmoet de sferen van interessante jazz-harmonieën en soul en laat deze versmelten tot een smakelijke mix.
KWINI is ervan overtuigd dat de wereld een hip parallel universum nodig heeft dus trekken ze hun ruimtepakken aan, presenteren ze een originele liveshow met spetterende arrangementen, spelen ze pakkende sing-alongs en dit alles met onuitputbare energie!

RUBEN CHI - 21.30 foyer
Hou je van Urban Dance? Dan moet je komen. In de foyer geeft Ruben Chi zijn performance. Ruben Chi is urban danser, choreograaf en docent met roots in de hiphop cultuur. Na zijn opleiding Artiest Dans Urban, werd Chi internationaal bekend en geroemd als uitvoerend danser (o.a. voor Armin van Buuren en Ladies of Soul) en reisde de wereld rond om te dansen in grote shows en battles.

FRINO - 20.30 uur theaterzaal
Tja hoe omschrijf je deze act? Schrijver/muzikant Koen Frijns en producer Ruben den Brok brengen onder de naam Frino liedjes in het Standaardnederlands en dialect over de zelfkant van samenleving. Noem het poezie, theater, muziek of een schreeuw om aandacht....Stonden ook op Lowlands.

Koop Tickets

Prijs
€ 20,00
Locatie
Foyer

Ook interessant