Simon Keats - TLC Sessions

vr 07 feb

Georganiseerd door Top Bemmel

Simon Keats brengt al sinds 2006 platen uit en heeft inmiddels een eigen universum gecreëerd waarin hij naast musicus ook talkshow host en schrijver kan zijn.
De plaat Space uit 2017 werd door de pers omarmd. Een greep uit de reacties:
- OOR: "Zijn album overtuigt van A tot Z. Melodieuze mix van prettig in het gehoor liggende popsongs, maar met licht schurende invloeden. Maar bovenal ontroert Keats met prachtige ballads."
- Popmagazine Heaven: "SPACE is een volbloed singersongwriterplaat
vol mooie, het gehoor kriebelende popliedjes."
- Rootstime: "Leve de vrijbuiters! We hebben het nu eenmaal voor muzikanten die een volstrekt eigen pad volgen, los van trends, commerciële eisen en business. Oh boy, het is een dijk van een singersongwriterplaat.
Tien songs lang weet Simon te boeien." In 2018 en 2019 brengt hij om de paar maanden een nieuwe single naar buiten. Over zijn laatste single She's a Girl zei The Daily Indie het volgende: “Ook met de nieuwste single bewijst Simon Keats veel in zijn mars te hebben. She's A Girl is americana op zijn best: sfeervol, warm en verhalend. Je wordt als luisteraar een verhaal ingezogen,
net als bij een goed boek. Dat songwriten zit duidelijk wel goed bij Keats."
Zijn talenten komen steeds meer aan de oppervlakte drijven voor iedereen te zien en muzikaal wordt hij gesteund door de crême de la crême: Maarten van Damme (Racoon, Wende), Wim Geenen (Admiral Freebee) en Arjan Spies (The Kik).

vr 07 feb

Prijs
€ 10.00
Zaal open
20:00
Aanvang
21:00
Locatie
Foyer
Bestel Tickets

Ook interessant