Jeroen's Clan

za 06 feb

Georganiseerd door Top Bemmel
In het eerste seizoen in de TheaterKerk waren deze jonge honden al eens te bewonderen bij TOP, via de Cabaretpoel. Ze hadden meteen de lachers op hun hand.

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was op 6 februari in de TheaterKerk in Bemmel bij de debuutvoorstelling van Jeroen’s Clan, en toen waren ze nog een stuk goedkoper.” 

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met ‘Tere zieltjes’. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee! Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

Facts

“De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.” - Juryrapport Leids Cabaret Festival

Recensie

“Het cabarettrio maakte een strak gemonteerd programma met een inhoudelijk interessant uitgangspunt.” - NRC

Koop Tickets

za 06 feb

Prijs
€ 18,25
Locatie
Theaterzaal

Ook interessant